top of page

BAYİLERİMİZ İÇİN : En çok kullandığınız elektronik cizahlarınızı KENDİNİZE KARŞI koruma altına alın.

Aslında çok basit. Bir günde kaç kez elinize cep telefonunuzu alıyorsunuz, ya da kaç kez bilgisayarınız başında çalışıyor veya zaman geçiriyorsunuz. Tüm bunlar göz önüne alındığında elimizden neredeyse cep telefonumuz, tabletimiz, notebook veya bilgisayarımız hiç düşmüyor.



Ama bazen de düşüyor :) Yere düşebiliyor, suya düşebiliyor, yanlışlıkla veya hatalı kullanımdan dolayı özellikle adaptör şarj yuvası vb. gibi yerler bozulabiliyor. Bunlar en çok cep telefonumuzun başına gelirken yine genellikle bilgisayarımız veya tabletimiz de aynı problemlerle karşılaşabiliyor.


Cihazımız garantili olsa bile, bizim yaptığımız hatalar bu garantilerin içinde yer almıyor. Onun için hayatı daha tasasız ve basit yaşamak için KENDİMİZE KARŞI da cihazlarımızı garanti altına almakta fayda var. Çünkü bu cihazları en çok biz kullanıyoruz ve bu cihazlara potansiyel olarak en fazla zararı da yine kendimiz veriyoruz.


Burada çok uzun anlatmaya gerek yok, SÖZLEŞME ÖRNEĞİ sayfamızda eğer meraklıysanız tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Bizler özellikle sözleşme metnimizi web sayfalarımıza koyduk ki hiç bir soru akılda kalmasın. Yani şaka değil, ister cihazınızı düşürün, ister suda boğulsun, ister voltaj problemi yaşasın vs. vs. ne yaparsanız eğer cihazınız onarım gerektiriyorsa bunu ÜCRETSİZ olarak yılda iki kez yapmayı size taahhüt ediyoruz.


Üstelik bu onarımı telefonunuzun tamamiyle orjinal parçaları ile yapıyoruz. Yani yan sanayi, muadil ürün vs. asla ve kesinlikle kullanmıyoruz. Tüm onarımla orjinal servis garantili olarak size ulaşıyor.


Peki diyelim ki ürününüzü tamir edilemeyecek şekilde bozdunuz, kırdınız. O zaman da sizden ürünün o günkü piyasa bedelinin 1/3 ü oranında bir bedel talep ederek size telefonunuz veya bilgisayarınızın aynı özelliklerini taşıyan bir ürünü veriyoruz. Ya da tam tersi ürününüzün piyasa değerinin 2/3'ünü size ödüyorüz ve siz gidip kendiniz dilerseniz yeni bir cihaz alabiliyorsunuz.


maAslında çok basit. Bir günde kaç kez elinize cep telefonunuzu alıyorsunuz, ya da kaç kez bilgisayarınız başında çalışıyor veya zaman geçiriyorsunuz. Tüm bunlar göz önüne alındığında elimizden neredeyse cep telefonumuz, tabletimiz, notebook veya bilgisayarımız hiç düşmüyor. Ama bazen de düşüyor :) Yere düşebiliyor, suya düşebiliyor, yanlışlıkla veya hatalı kullanımdan dolayı özellikle adaptör şarj yuvası vb. gibi yerler bozulabiliyor. Bunlar en çok cep telefonumuzun başına gelirken yine genellikle bilgisayarımız veya tabletimiz de aynı problemlerle karşılaşabiliyor. Cihazımız garantili olsa bile, bizim yaptığımız hatalar bu garantilerin içinde yer almıyor. Onun için hayatı daha tasasız ve basit yaşamak için KENDİMİZE KARŞI da cihazlarımızı garanti altına almakta fayda var. Çünkü bu cihazları en çok biz kullanıyoruz ve bu cihazlara potansiyel olarak en fazla zararı da yine kendimiz veriyoruz. Burada çok uzun anlatmaya gerek yok, SÖZLEŞME ÖRNEĞİ sayfamızda eğer meraklıysanız tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Bizler özellikle sözleşme metnimizi web sayfalarımıza koyduk ki hiç bir soru akılda kalmasın. Yani şaka değil, ister cihazınızı düşürün, ister suda boğulsun, ister voltaj problemi yaşasın vs. vs. ne yaparsanız eğer cihazınız onarım gerektiriyorsa bunu ÜCRETSİZ olarak yılda iki kez yapmayı size taahhüt ediyoruz. Üstelik bu onarımı telefonunuzun tamamiyle orjinal parçaları ile yapıyoruz. Yani yan sanayi, muadil ürün vs. asla ve kesinlikle kullanmıyoruz. Tüm onarımla orjinal servis garantili olarak size ulaşıyor. Peki diyelim ki ürününüzü tamir edilemeyecek şekilde bozdunuz, kırdınız. O zaman da sizden ürünün o günkü piyasa bedelinin 1/3 ü oranında bir bedel talep ederek size telefonunuz veya bilgisayarınızın aynı özelliklerini taşıyan bir ürünü veriyoruz. Ya da tam tersi ürününüzün piyasa değerinin 2/3'ünü size ödüyorüz ve siz gidip kendiniz dilerseniz yeni bir cihaz alabiliyorsunuz.


Yani özetle, bir kere ultraguvence şemsiyesi altına girdiniz mi kafanız rahat. Ayda ortalama 20 TL den başlayan fiyatlarla şaka değil ürünlerinizi her türlü hataya ve KENDİNİZE KARŞI da güvence altına alıyorsunuz.


Nasıl olduğunu görmek için ve dilerseniz satın almak teklifimizi almak için lütfen www.b2b.ultraguvence.com adresimizi ziyaret edin, rahat edin.


Sevgi ve dostlukla...







1 görüntüleme0 yorum

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page